Beşiktaş transfer için harekete geçti

Beşiktaş transfer için harekete geçti

SPOR Haberleri

Yönetim, sakatlıklar ve Aboubakar’ın Afrika Kupası’na gidecek olması nedeniyle transfer çalışmalarına başladı. Umut Güner, bugün Avrupa seferine çıkıyor

Avrupa ve ligde bu sezon hiç maç kaybetmeden yoluna devam eden Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Caner Erkin ve Anderson Talisca'nın uzun süreli sakatlıkları, Aboubakar'ın da Afrika Kupası'na katılacak olması nedeniyle 1 aya yakın takımdan uzak kalma ihtimali üzerine takıma takviye kararı alan siyah-beyazlı yönetim, bu konudaki ilk somut adımlarını atmaya hazırlanıyor.

YENİDEN JOHN GUİDETTİ
Umut Güner'in İngiltere, Almanya ve İspanya'da görüşmelerde bulunmak üzere bugün Avrupa seferine çıkacağı öğrenildi. Beşiktaşlı yöneticiler listelerinde yer alan futbolcular hakkında açıklama yapmaktan kaçınırken, bu isimlerden birisinin John Guidetti olduğu kulübe yakın çevreler tarafından doğrulanmıştı. Öte yandan Metin Albayrak, gerekirse stopere de transfer yapabileceklerini açıkladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...