Etkiye tepki

Düzenleyen:
Etkiye tepki

SPOR Haberleri

Ukrayna maçıdaki gibi futbolcularının etkilenmesini istemediğini söyleyen tecrübeli teknik adam, “Maçtan sonra gerekenlere cevap vereceğim. Oturur konuşuruz” dedi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bugün oynanacak Kosova maçı öncesi dün yapılan basın toplantısında sır vermedi. Karşılaşma dışında hiçbir soruya cevap vermeyeceğini belirterek toplantıya başlayan Terim, “Kosova maçının dışında hiçbir soruya cevap vermeyeceğim. Son maçlar öncesinde gerek bizlerin, gerekse de oyuncuların bir hayli etkilenmesine sebep olan çok şey yaşadık. Kamuoyunda maçın kağıt üstünde çok rahat geçeceği söylense de bizim için saha içinde zor olacak. Bizim de en ufak sıkıntıya tahammülümüz yok. Ben ve ekibim bundan önceki yapılanlara ve tuzaklara  müsaade etmek istemiyoruz. Konuşmak için zamanımız var. Maçtan sonra ne isterseniz sorabilirsiniz, imkânımız olursa konuşuruz ki basın toplantısı var” diyerek merak edilenleri bugüne sakladı. 
Avantaj gafı
Maç kadrosunun son antrenmanın ardından açıklanacağını hatırlatan Terim, bazı mevkilerde fazla alternatif olduğu için bu bölgelerde dışarıda kalan oyuncuların olacağını dile getirdi. Üç maçtır galip gelemediklerini de hatırlatan Terim, “15 maç mağlup olmayan bazen de 3 maç kazanamayabilir. Ümit ederim yarın (bugün) burada başlarız, 3 puan aldıkça hedefimize yaklaşacağız” dedi. Terim’in açıklamasında ‘Hırvatistan maçındaki beraberlik ve İzlanda mağlubiyetinin küçük de olsa bir avantaj’ olduğunu belirtmesi ise gaf yaptığı şeklinde yorumlandı. Fatih Terim ayrıca genç milli takımdan 7-8 oyuncunun A Milli Takım’da yer aldığını ve ilerleyen günlerde bir kaç tane daha oyuncu dahil edebileceklerini söyledi.

TOLGAY’A KAPI AÇIK

Fatih Terim dünkü basın toplantısında Tolgay Arslan, Sinan Gümüş ve Kerem Demirbay hakkında ilk kez konuştu. Tolgay Arslan’ı Milli Takım’da görmeyi çok istediğini ifade eden Terim, “Tolgay ve ailesi ile görüştük. Alman Milli Takımı da göz kırpıyor. Ümit ederim Tolgay bizimle oynama fırsatı bulur” şeklinde konuştu. Kerem Demirbay’ın bir an önce tercihini yapması gerektiğini belirten Terim, Sinan Gümüş hakkında ise hukuki girişimlerin yapıldığını ve beklemeye geçtiklerini söyledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...