Robert De Niro'dan Trump açıklaması

Düzenleyen:
Robert De Niro'dan Trump açıklaması

DÜNYA Haberleri

Trump'ı yumruklamak istediğini söyleyen ünlü aktör Robert De Niro, seçimlerde yeni başkanın Trump olması sonrası "Artık yumruk atamam" dedi.

Geçen ay Trump'ı yumruklamak istediğini söyleyen bir video yayınlayan ünlü aktör Robert De Niro, Trump'ın seçimlerde yeni başkan seçilmesi sonrası fikrini değiştirdi.

"PEK İYİ HİSSETMİYORUM"
Şovmen Jimmy Kimmel’ın programına katılan 73 yaşındaki aktör, Trump’ın zaferi nedeniyle “pek iyi hissetmediğini” söyledi. Ancak De Niro artık Trump’a saygı duymak zorunda olduğuna inandığı için ona yumruk atamayacağını belirtti ve şöyle devam etti:

"ARTIK YUMRUK ATAMAM, BAŞKAN OLDU"
“Artık bunu yapamam, o başkan oldu. Pozisyonuna saygı duymak zorundayım, her ne kadar hepimiz onun ne olduğunu… Ne yapacağını görmemiz lazım ve belli olaylar hakkında gerçekten nasıl tavır alacağını. Şu an gördümüz gibi pek çok şehirde çok sayıda insan çok üzgün ve protestolar düzenliyor”

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...