Fenerbahçe'den 'ikisini de ben kovdum' sözlerine yalanlama

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'den 'ikisini de ben kovdum' sözlerine yalanlama

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Kulübü, başkan Aziz Yıldırım ve başkan vekili Abdullah Kiğılı'ya dayandırılarak kamuoyunda yer alan ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ve başkan vekili Abdullah Kiğılı'ya dayandırılarak kamuoyunda yer alan ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörümüz Sayın Aykut Kocaman ve eski asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım ile ilgili yakın çevresine söylediği iddia edilen 'Ne istifası? İkisini de ben kovdum' sözleri doğru değildir. Başkanımızın böyle bir açıklaması, ifadesi yoktur" ifadeleri kullanıldı. Kulüpten yapılan bir başka açıklamada ise Kiğılı'nın söylediği iddia edilen, "İçimizdeki temizlikle uğraşıyoruz" ifadelerinin gerçek dışı olduğu ve Kiğılı'nın böyle bir beyanda bulunmadığı vurgulandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...