Gol kralı Mandıralı Trabzonspor'a geri döndü

/ Kaynak: AA
Gol kralı Mandıralı Trabzonspor'a geri döndü

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor tarihinde ligde attığı 219 golle en fazla gol atan oyuncu unvanını elde eden Hami Mandıralı,bordo-mavili kulübe yardımcı antrenör olarak döndü

Hami Mandıralı: ''Yuvaya döndüğüm için mutluyum. Hayatımdaki renkler hep bordo-mavi oldu' nbsp; nbsp; Teknik direktörlüğe Mustafa Akçay'ı getiren Trabzonspor'da, yardımcı antrenör olarak Hami Mandıralı ile anlaşıldı. nbsp; Ligde attığı 219 golle Trabzonspor'un en fazla gol atan oyuncu olan Hami Mandıralı, nbsp; 11 sezon aradan sonra bordo-mavili kulübe yardımcı antrenör olarak döndü. . En son 2001-2002 sezonunda Karadeniz ekibinde forma giyen Hami Mandıralı, yeni sezonda Akçay'ın yardımcılığını yapacak. nbsp; nbsp; Teknik direktör Mustafa Akçay ile özüne dönmeye başlayan, ardından Fatih Tekke'yi sportif direktör yapan bordo-mavili kulübün yeni yönetim kurulu, Hami Mandıralı nbsp; ile de bu hamlesini sürdürdü. Bordo-mavili takımda oynadığı dönemde frikik golleriyle dikkati çeken ve nbsp; ''bombacı'' lakabıyla anılan Hami Mandıralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kuruluna, kendisini bu göreve layık görenlere çok teşekkür ederek, ''Biz gönülden anlaştık. 1-2 gün içinde imza töreni olur. 11-12 yıldır bu anı bekliyordum. Yuvama döndüğüm için çok mutluyum'' dedi. nbsp; Hami, Trabzonspor'u iyi yerlere taşımak için toplantı yaptıklarını ifade ederek, ''İnşallah Trabzonspor'da güzel şeyler olacak. nbsp; Bunun için neler yapabiliriz, hepsini konuştuk. Hayatımdaki renkler hep bordo-mavi oldu. O renge dönmenin mutluluğunu yaşıyorum'' diye konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...