Gökhan İnler'e 12 milyon euro istendi

Gökhan İnler'e 12 milyon euro istendi

SPOR Haberleri

Napoli'de forma giyen Türk asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu için yapılan görüşmelerde İtalyan kulübü, tam 12 milyon euro bonservis bedeli talep etti.

G.Saray, transferde önceliği yerli oyunculara verdi. Yeni sezonda en fazla 10 yabancı ile sözleşme imzalanabilecek ve 6'sının müsabaka isim listesine yazdırılabilecek olması sebebiyle, sıkıntılı bir transfer sezonu geçiren Cimbom, takımdaki yerli oyuncu sayısını ve kalitesini artırabilmek için harekete geçti. Türkiye'de Alper Potuk dışında sarı-kırmızılı formayı giyebilecek seviyede oyuncu bulamayan Cimbom, rotasını mecburen Avrupa'ya çevirdi. Çifte pasaport taşıyan isimlere yönelen sarı-kırmızılıların ilk hedefi Gökhan İnler oldu. Napoli'de forma giyen Türk asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu için yapılan görüşmelerde İtalyan kulübü, tam 12 milyon euro bonservis bedeli talep etti.
ARDA CHELSEA'YE GİTMEZSE…
Melo'nun boşluğunu bu oyuncuyla doldurmak isteyen ancak 12 milyon euroyu yüksek bulan sarı-kırmızılı yönetimin, önümüzdeki günlerde Napoli'nin kapısını takas teklifiyle çalacağı öğrenildi. G.Saray'ın Gökhan İnler'den sonra en büyük hedefi ise Arda Turan. Eski yıldızına yeniden sarı-kırmızılı formayı giydirmek isteyen Cimbom, bu futbolcunun Premier Lig'de forma giyme hayali yüzünden beklemede. Chelsea'ye gitme planları yapan Arda'ya bu yolun kapanması durumunda harekete geçecek olan yönetim, Atletico Madrid'i ve yıldız futbolcuyu ikna edeceğinden emin. G.Saray'da ayrıca İngiltere'de Reading forması giyen Jem Paul Karacan, Fulham'da oynayan Kerim Frei ve Rubin Kazan'dan ayrılmak isteyen Gökhan Töre gündemde olan
diğer oyuncular.
Türkiye'de kaliteli futbolcu bulamayan Cimbom, önceliği Avrupa'da "TC Pasaportu" taşıyan oyunculara verdi. Hedefte Arda Turan, Gökhan İnler, Jem Karacan, Gökhan Töre ve Kerim Frei var
Muslera Barça'yla anılmak onur
Fernando Muslera, Barcelona'dan bir teklif almadığını ancak Katalan temsilcisi ile adının anılmasının büyük bir onur olduğunu söyledi. Milli Takım kadrosunda bulunan G.Saray'ın başarılı file bekçisi, Uruguay basınına yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Çok mutlu 2 sezon geçirdim. İlk defa Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı yakaladım. Drogba ve Sneijder gibi yıldızlarla aynı ortamı paylaşmak gurur verici… Barcelona benim için bir rüya. Beni arayan kimse olmadı. Dünyanın en iyi takımlarından birisinde özellikle Messi gibi bir oyuncuyla aynı takımda yer almak onur verici bir durum."
Süper Kupa Azerbaycan'da nbsp;
Lig şampiyonu G.Saray ile kupa şampiyonu F.Bahçe arasında 11 Ağustos'ta oynanacak olan Süper Kupa maçının Bakü'de oynanmasının planlandığı öğrenildi. TFF, Azerbaycan Federasyonu'na bir yazı göndererek talebini iletti. Olumlu cevap gelirse karar önümüzdeki günlerde resmen açıklanacak.
Yeni kabine açıklanıyor
Seçim kararı alan Başkan Ünal Aysal'ın yeni dönem için yönetim kurulunda yer alacak isimler yavaş yavaş netlik kazanıyor. Bugün listesini Divan Kurulu'na teslim edecek olan Aysal'ın, yeni yönetimde Emir Sarıgül, Sedat Doğan, Adnan Nas, Aka Gündüz Özdemir, Mehmet Cibara'nın yanı sıra, Ali Sabancı, Galip Yorgancıoğlu, Adnan Çebi, İzzet Pinto ve Saffet Ulusoy'a yer vereceği öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...