Ünal Aysal, 'Robben seneye'

Ünal Aysal, 'Robben seneye'

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, transfer çalışmalarıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Aysal, 'Drogba'yı da 1 sene gecikmeli almıştım' diyerek Hollandalı yıldız için umut verdi.

Ünal Aysal, transfer çalışmalarıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. G.Saray Başkanı, "Avrupa'nın en iyi stoperi Chedjou'yu aldık. Sol bek ihtiyacımız var. Melo imtihanlar başlayınca ders çalışan talebeler gibi. Orta sahaya Alper'i düşünüyorduk ama olmadı. Başka planlarımız var en kötü ihtimalle Melo ile devam ederiz. Melo, Alper'den daha iyi. Burak Yılmaz veya başka bir oyuncu için teklif almadık. Gönülsüz oyuncuyu takımdan gönderirim. Arda dönebilir ama önceliği var. Dönerse G.Saray'a döner. Robben'in fiyatı, bizim transferlere ayırdığımız bütçenin de üzerinde. Robben'i bu sene nbsp;alamadık ama gelecek sene alabiliriz. Drogba'yı da nbsp;1 sene önce alamadım ama sonra nbsp;aldım" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...