Tunceli ve Hakkari'de 8 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
Tunceli ve Hakkari'de 8 terörist öldürüldü

YAŞAM Haberleri

Tunnceli'de hava destekli düzenlenen operasyonda 5, Hakkari'de İHA'lar ile tespit edilen 3 terörist öldürüldü.

Tunceli'nin Çemişgezek İlçesi'ndeki Aliboğazı Mevkii'nde hava destekli düzenlenen operasyondan sonra bölgede yapılan arama tarama faaliyetinde 5 PKK'lının cesedi, silah ve patlayıcı düzenekleri bulunduğu açıklandı.

BÖLGEYE 4 AYRI HAVA HAREKATI

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, 23 Kasım'da Çemişgezek İlçesi Aliboğazı Mevkii sınırlarında güvenlik güçlerince bölücü terör örgütü grubu tespit edildiği ve tespit edilen bölgeye 4 ayrı hava harekatı düzenlenerek bölgenin yoğun ateş altına alındığı belirtildi.

MÜHİMMAT DA ELE GEÇİRİLDİ

Planlanan operasyon sonrası 25 Kasım'da yapılan arama-tarama faaliyetinde 5 terör örgütü mensubunun cesedi bulunduğu belirtilen açıklamada, şöyle denildi: "Ayrıca, 5 adet EYP düzeneği, 2 adet el bombası, 2 adet AK-47 Piyade Tüfeği, 1 adet Law silahı, 2 adet termal gözetleme dürbünü ve çok sayıda yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir. 5 terörist cesedi ön otopsi işlemleri için Devlet Hastanesi getirilmiş, yapılan ön otopsi işleminin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiş olup gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir."

HAKKARİ'DE İHA'LAR TESPİT ETTİ, 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Çukurca bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen 3 bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...