Derbi öncesi Lens'ten iyi haber geldi

Düzenleyen:
Derbi öncesi Lens'ten iyi haber geldi

SPOR Haberleri

Sakatlığı nedeniyle G.Saray derbisini kaçıran Lens'in çalışmalara başladığı, Beşiktaş maçının 18 kişilik kadrosuna alınacağı öğrenildi.

Sarı-Lacivertli ekibin tecrübeli teknik patronu Dick Advocaat, Galatasaray derbisi öncesinde olduğu gibi Beşiktaş’ın da tüm maç kasetlerini yardımcılarıyla birlikte tek tek izleyerek bu önemli derbinin stratejisini kafasında kurmaya başladı.

3'ÜNE BASKI KURUN
Bunları Sarı-Lacivertli futboculara tek tek anlatmaya da başlayan Advocaat’ın seyircinin müthiş desteğiyle birlikte özellikle savunmada kapılan toplarla Beşiktaş kalesine çok ani baskınlar düzenlemeye hedeflediği ifade ediliyor.

Savunma anlamında ise Oğuzhan, Atiba ve Quaresma üzeride daha çok baskı kurulacak.

LENS OYNAYACAK MI?
Son haftalarda hücumdaki oyun planını ve düzenini oturtan Advocaat, takımının kompakt olma özelliğinden ise taviz vermeyecek. 4-3-3 düzeninde ileri uçtaki kanat oyuncular takım savunmasına maksimum katkıyı verecek.

Santrfor RVP olacak. Volkan Şen, Aatıf, Sow ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Lens’ten ikisi kanatlarda görev yapacak.

G.Saray derbisini kaçıran Hollandalı yıldızın 18 kişilik kadroya alınacağı ve oyunun gidişatına göre ikinci yarıda sahaya sürülebileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...