Mustafa Denizli, 'Yıldırım değişti mi'

Mustafa Denizli, 'Yıldırım değişti mi'

SPOR Haberleri

Denizli'ye, 'Görevi almam için benim değişmiş olmam gerek. Ben değişmedim. Yıldırım değişti mi?' cevabını alınca F.Bahçe rotayı başka isimlere çevirdi.

F.Bahçe Yönetimi'nin teknik direktör arayışı hızla sürerken, temasa geçilen isimlerin Başkan Aziz Yıldırım'ın işlerine karışmaması yönündeki talepleri görüşmeleri çıkmaza sokuyor. Hocalık için adı geçen Mustafa Denizli'nin tavrı ise F.Bahçe Yönetimi'nin beklediğinden sert oldu. F.Bahçe'yi şampiyon yapan ilk Türk teknik adam olan Denizli, 2001-02'de kendisini kovan Aziz Yıldırım'a şartlı yaklaştı. Abdullah Kiğılı'dan gelen görüşme teklifini, "Siz bana gelin. Benim iş peşinde koştuğum düşünülmesin" diyerek evinde kabul eden Denizli, 1,5 saat süren görüşmede, "Görevi almam için ya Aziz Yıldırım'ın değişmesi, ya benim değişmem gerek. Ben değişmedim, değişmem de. Yetki alanlarıma başkan ya da yönetici istemem. Bu konularda taviz vermem, Aziz Yıldırım'dan da garanti isterim" dedi.
ERSUN YANAL RIDVAN'I İSTEMEDİ
F.Bahçe'den ayrılırken çok üzüldüğünü sözlerine ekleyen Denizli, "Sütten ağzım yandı, artık şartlarım çok daha ağır olur" diye konuşunca Kiğılı teşekkür edip Denizli'nin evinden ayrıldı. Bu arada önceki gün tatil yaptığı Bodrum'dan apar topar İstanbul'a gelen Ersun Yanal ile genel konularda anlaşma sağlanmıştı ancak Başkan Yıldırım'ın Yanal'ın üzerine Rıdvan Dilmen'i getirme isteği sebebiyle tecrübeli teknik adam geri adım attı. "Samandıra'daki personelle çalışırım ama yönetim tarafından üstüme birinin atanmasını kabul etmem" diyen Yanal ile temaslar askıya alındı. F.Bahçe taraftarının "2010-11 sezonu şampiyonu Trabzon" açıklamasından dolayı Yanal aleyhine kampanya başlatmasının da imzanın gerçekleşmemesinde etkisi olduğu ileri sürülüyor. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...