Mevlüt ışık'ı dualarla anıyoruz

Mevlüt ışık'ı dualarla anıyoruz

GÜNDEM Haberleri

Ankara temsilcimiz Mevlüt Işık, Ankara Gazeteciler Cemiyeti tarafından bugün saat 14.00'de ölümünün 25. yılında mezarı başında dualarla anılacak.

Ankara temsilcimiz Mevlüt Işık, ölümünün 25. yılında mezarı başında dualarla anılacak. Ankara Gazeteciler Cemiyeti tarafından bugün saat 14.00'de Cebeci Asri mezarlıktaki kabri başında düzenlenecek anma törenine Işık'ın ailesi, meslektaşları ve dostları katılacak. nbsp;Ankara Gazeteciler Cemiyeti tarafından Mevlüt Işık'ın kabri başında düzenlenen törenlere Başkan Nazmi Bilgin ve meslektaşları aralıksız 25 yıldır bizzat katılırken, bir de konuşma yapıyor. Türk basınının yürekli, dürüst, enerjik ve başarılı temsilcilerinden olan Mevlüt Işık 1948 yılında Kars'ta doğmuştu. Ankara Gazetecilik Fakültesinden mezun olduktan sonra Kars'ta Ekici ve Öncü Gazetelerinin sahipliği ile mesleğe başlayan Mevlüt Işık, hayatını kaybettiği 1988 yılına kadar Ankara Ticaret, Akajans, Yeni İstanbul, Ayrıntılı Haber, Tercüman gibi birçok basın kuruluşunda çalıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Belediyesi, Tarım Bakanlığı bünyesinde Daire Başkanlığı, Basın Müşavirliği, Kars Radyo Müdürlüğü gibi bürokratik görevlerde de bulunan Mevlüt nbsp;Işık en son gazetemizin Ankara Temsilcisi iken nbsp;bir kaza kurşununa kurban gitmişti. Işık evli ve üç çocuk babasıydı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...