1 gecelik İstanbul masalı 35 bin euro

- Güncelleme:
1 gecelik İstanbul masalı 35 bin euro

Ekonomi Haberleri

Dünyanın en güzel kentlerinden biri olan İstanbul'un tarihî manzarasına nazır kurulan otellerin kral dairesi fiyatları 35 bin euroya kadar çıkıyor.

Dünyanın en güzel kentlerinden biri olan İstanbul'da bir gece krallar gibi kalmak için 35 bin euroyu gözden çıkarmak gerekiyor. Son yıllarda yer bulmanın bile zorlaştığı İstanbul'un beş yıldızlı otellerinde kral dairelerinin fiyatı 25 bin eurodan başlayıp 35 bin euroya kadar çıkıyor. Çırağan Palace Kempinski Oteli'nin Saray kısmındaki 400 metrekarelik kral dairesinin fiyatı 30 bin euro. "Sultan suit" olarak adlandırılan kral dairesinde kaldığınızda helikopter hizmeti bile veriliyor. Eski Türk filmlerinin değişmez oteli, Trabya sahilindeki Grand Tarabya Oteli'nde kral dairesinin fiyatı, KDV hariç 10 bin 500 avro. Fiyatı otelin yoğunluğuna göre değişiklik gösteren kral dairesinin büyüklüğü, 264 metrekare. Müşteriler, kral dairesinin terasında muhteşem İstanbul Boğazı'nın keyfini çıkarıyor. Odada jakuzi de bulunuyor. İstanbul'daki en güzel butik otellerden biri olan Ortaköy'deki Les Ottomans Oteli'nin kral dairesinin fiyatı, KDV hariç 4 bin 200 dolar. Kanuni Sultan Süleyman'ın eşi Hürrem Sultan'ın isminin verildiği kral dairesi, sahip olduğu boğaz manzarasıyla dikkati çekiyor. Dairenin büyüklüğü de 146 metrekare. The İstanbul Edition Oteli'nin tek kral dairesinin fiyatı, KDV hariç 7 bin 500 avro. Fiyatlar otellerin doluluk oranı ve talep durumuna göre de değişiklik gösteriyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...