Porto, Braga'yı konuk ediyor

Düzenleyen:
Porto, Braga'yı konuk ediyor

SPOR Haberleri

Portekiz Premier Lig'de 23 puanla 3. sırafa bulunan Sporting Braga, 22 puanla bir alt sırasında bulunan Porto'ya konuk oluyor.

Benfica'nın lider olduğu ligde takipte bulunan Braga ve Porto da şampiyonluk yarışından düşmemek için kazanmak istiyor. Aralarındaki son 5 maçın 3'ünü Porto kazanırken Braga'nın 1 galibiyeti var 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Ligde Porto evinde 5 maçtır kaybetmiyor, toplamda 3 maçtır berabere kalıyor, toplamda 8 maçtır kaybetmiyor. Sporting Braga ise deplasmanda 3 maçtır kazanamıyor. Teknik direktörler Nuno Espirito ve Jose Peseiro ve öğrencileri arasındaki bu zorlu mücadele TSİ 23.30'da başlayacak. Estadio do Dragao stadında oynanacak bu zorlu mücadeleyi Portekizli hakem Carlos Xistra yönetecek. Bu maçı Tivibu spor kanalından naklen izleyebilirsiniz.

MUHTEMEL 11LER
Porto
: Iker Casillas, Maxi Pereira, Ivan Marcano, Felipe, Alex Telles, Diogo Jota, Oliver Torres, Otavio, Danilo Pereria, Andre Silva, Jesus Corona
Sporting Braga: Jose Marafona, Wanderson Baiano, Andre Pinto, Lazar Rosic, Marcelo Goiano, Xeka, Mauro, Ricardo Horta, Wilson Eduardo, Rui Fonte, Ahmed Hassan

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...