Abdullah Avcı Milli Takım'a çare olamadı

Abdullah Avcı Milli Takım'a çare olamadı

SPOR Haberleri

A Milli Takım'ın başına büyük umutlarla getirilen Abdullah Avcı'nın performansı iç karartıyor. Ay-yıldızlılar Avcı ile çıktığı 17 maçta sadece 6 galibiyet aldı

A Milli Takım'ın başına büyük umutlarla getirilen Abdullah Avcı'nın performansı iç karartıyor. Almanya'daki hazırlık kampında Dünya Kupası için umutlarının sürdüğünü açıklayan Avcı'nın takımı, 2 maçta da zayıf rakiplere karşı kötü sonuçlar almaya devam etti. Letonya ile yapılan ilk maçta sahadan nbsp;3-3 beraberlikle ayrılan milliler, Slovenya'ya ise 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Kamp öncesi yaptığı açıklamalarda nbsp;Dünya Kupası için umutlarının sürdüğünü nbsp;söyleyen Avcı'nın, şu ana kadar 17 maçta nbsp;sadece 6 galibiyeti bulunuyor.
SON 8 MAÇTA 1 GALİBİYET
Avcı yönetiminde çıktığı 11 hazırlık maçında 4 galibiyet alan ve 5 defa mağlup olan ay-yıldızlılar, bu maçlarda 17 gol atarken, kalesinde de 17 gol gördü. Dünya Kupası Elemelerinde oynadığı 6 maçta ise sadece 2 defa 3 puan kazanan milliler, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 6 takımlı nbsp;D Grubu'nun 4. sırasında yer alıyor. Son oynadığı nbsp;8 karşılaşmada sadece 1 galibiyeti olan Avcı yönetimindeki ay-yıldızlı ekip, 4'ü resmi, 4'ü özel bu karşılaşmalarda sadece zayıf rakibi Andorra'yı yenebilirken, 4 defa da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...