'Banker Bilo' gerçek oldu

/ Kaynak: İHA
'Banker Bilo' gerçek oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Maho'nun, köylüsü Bilo'yu, Almanya'ya götürmek vaadiyle parasını alıp İstanbul'a getirmesini konu olan 1980 yapımı 'Banker Bilo' filmi gerçek oldu.

Maho'nun (Şener Şen), köylüsü Bilo'yu (İlyas Salman), Almanya'ya götürmek vaadiyle parasını alıp İstanbul'a getirmesini konu olan 1980 yapımı "Banker Bilo" filmi gerçek oldu. İzmir'de, yasadışı yollarla Yunanistan'a gitmek isteyen Suriye, Filistin ve Suudi Arabistan uyruklu 16 kaçak, jandarma tarafından yakalandı. Foça ilçesine bırakılan şahısların, "Yunanistan'a geldik" denilerek kandırıldığı belirlendi. Tekneyle uzun bir süre denizde gezdirildikten sonra Yenifoça sahil yolu üzerinde bulunan Sazlıca koyunda karaya çıkarılan kaçaklar, kısa süre içinde bölgede devriye görevi yapan jandarma tarafından yakalandı. Kaçakların, sınır dışı edileceği bildirildi. İZMİR İHA

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...