Trabzonspor'da Fatih Tekke göreve başlamadan bıraktı

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'da Fatih Tekke göreve başlamadan bıraktı

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor'da sportif direktörlük görevine getirilen Fatih Tekke'nin görevi başlamadan bıraktığı öğrenildi. Tekke'nin yerine Ünal Karaman ile görüşmelere başlandı.

Trabzonspor'da sportif direktörlük görevine getirilen Fatih Tekke'nin bu görevi başlamadan bıraktığı öğrenildi. Tekke'nin yerine ise sportif direktörlük için Ünal Karaman ile görüşmelere başlandı. nbsp;Trabzonspor'da göreve seçilen yeni yönetim kurulu sportif direktör olarak Fatih Tekke'nin göreve getirildiğini açıkladı. Bu süreçte Fatih Tekke ile sözleşme imzalanmamış ve zaman için fikir ayrılıkları meydana gelmesinden ötürü eski futbolcunun görevi bıraktığı öğrenildi. Yaşanan durum üzerine bordo-mavili yönetim sportif direktörlük görevi için Ünal Karaman ile görüşmelere başladı. Yapılacak görüşmelerin ardından birkaç gün içinde Trabzonspor'un eski sportif direktörü Ünal Karaman'ın göreve geleceği ifade edildi.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...