Maç 6-0 bitti, Erdoğan hocayı aradı

Düzenleyen:
Maç 6-0 bitti, Erdoğan hocayı aradı

SPOR Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehirspor'un Mersin İdman Yurdu'nu 6-0 yendiği maçı izledi, karşılaşma sonunda Alpay Özalan'ı arayarak tebrik etti.

Eskişehirspor'un 6-0'lık Mersin İdman Yurdu maçını izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Teknik Direktör Alpay Özalan'ı maçın ardından arayarak tebrik etti.

"TAKIMIN SÜPER LİG'E ÇIKACAĞINA İNANIYORUM"

Erdoğan, "Karşılaşmayı izledim. Takımı beğendim. İyi oynuyorsunuz. Ayrıca stadyumda taraftarın ambiyansı da güzel olmuş. Bu yıl sezon sonunda takımı senin Süper Lig'e çıkaracağına inanıyorum. Başarılar diliyorum. Her zorluk çalışarak ve sabırla aşılır. Yolunuz ve şansınız açık olsun" dedi.

Maç 6-0 bitti, Erdoğan hocayı aradı

"BİZİ DÜŞÜNMENİZ MUTLU EDİCİ"

Başarılı teknik adam Alpay Özalan ise, "Sayın Cumhurbaşkanım bizleri beğenmenize sevindim. İnce davranışınızdan dolayı teşekkür ederim. Bizlere ve şehre bu stadyumu kazandırdığınız için herkes adına teşekkür ediyorum. Sizlerin bizi düşünmeniz mutlu edici" diye konuştu. Daha sonra kısa bir görüşme daha gerçekleşerek sohbet sona erdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...