Kum: Kırmızı kart oyun planlarımızı bozdu

Düzenleyen:
Kum: Kırmızı kart oyun planlarımızı bozdu

SPOR Haberleri

Gaziantespor'un Teknik Direktörü Tahsin Kum, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı takımı tebrik ederek, bir an önce toparlanmanın yollarını arayacaklarını dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Gaziantespor, deplasmanda Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gaziantespor Teknik Direktörü Tahsin Kum, "Maçın öncesinde ifade etmiştim, buraya oynamaya geldiğimizi söyledim. Galatasaray’ın defans önünde tek hat yakalandığını gözlemlemiştik. Defans arkası toplarla pozisyon bulabileceğimizi biliyorduk. Maçın ilk yarısında 4 tane yüzde yüz pozisyon yakalık, Galatasaray sonra dengeyi kurdu ve 2-0 öne geçti. 2-1’den sonra da gerekli riskleri aldık ama kırmızı kart sonrası maalesef oyun planlarımız bozuldu. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Biz de bir an önce toparlanmanın yollarını arayacağız” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...