Nigel de Jong'dan duygusal açıklama

Düzenleyen:
Nigel de Jong'dan duygusal açıklama

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Nigel de Jong, Gaziantepspor maçı sonrasında "Bugün polislerimiz için oynayıp kazanmak istedik. Futbol sadece futbol değildir, bazen daha da büyüktür." dedi.

Galatasaray'ın sezon başında MLS takımlarından LA Galaxy'den transfer ettiği Nigel de Jong, İstanbul'daki terör saldırıları hakkında açıklamalarda bulundu. Gaziantespor maçı sonrasında konuşan De Jong şu ifadeleri kullandı:

"TÜM BU OLAYLARDAN SONRA BİRBİRİMİZE DESTEK OLMALIYIZ"
"Bugün polislerimiz için oynayıp kazanmak istedik. Hem bizim için, hem de onlar için güzel bir galibiyet oldu. Futbol sadece futbol değildir, bazen daha da büyüktür. Tüm bu olaylardan sonra birbirimize destek olmalıyız. Ailem Hollanda'da, herkes biraz endişelendi tabii ki. Ama bu sadece Türkiye'de olmuyor, her yerde başınıza gelebilir. Hayattan keyif almamız lazım. Hayat çok kısa. Ne zaman ne olacağı belli değil. Aileme korkmanın anlamsız olacağını söyledim"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...