Hain saldırının ardından ManU'yu korku sardı!

Düzenleyen:
Hain saldırının ardından ManU'yu korku sardı!

SPOR Haberleri

Cumartesi akşamı Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından meydana gelen ve 44 şehit verdiğimiz hain saldırının ardından Premier Ligi devi Manchester United'ı korku sardı.

Cumartesi akşamı oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena'nın yanında gerçekleştirilen canlı bomba saldırılarında 39 şehit vermemizin ardından, siyah beyazlılarımızın Avrupa'daki muhtemel rakibi Manchester United'ı güvenlik korkusu sardı.

Tottenham maçında güvenliği arttırdılar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Beşiktaş'ın 14 muhtemel rakibinden biri olan Manchester United, dün oynanan Tottenham maçında güvenliği arttırdı. Statta ekstra aramaların yapılığını belirten İngiliz basını bu hamlenin Beşiktaş'taki patlamanın ardından yapıldığını açıkladı.

İngilizler ayrıca Manchester United'ın Beşiktaş'ın yanı sıra bir diğer Türk kulübü Osmanlıspor'la da eşleşebileceğini belirtti. Fenerbahçe ise İngiliz ekibiyle aynı gruptan çıktığı için eşleşme şansı bulunmuyor.

Bugün 15:00'ta çekilecek kuralarda temsilcilerimiz Beşiktaş,Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un rakipleri belli olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...