İkiyüzlü Batı’ya tapki yağdı

Düzenleyen:
İkiyüzlü Batı’ya tapki yağdı

GÜNDEM Haberleri

Vatandaşlar, PKK’ya kucak açan Batı’nın temsilcilerine “Katiller! Hem öldürüyor, hem de çelenk bırakıyorsunuz” diye bağırdı.

Aralarında ABD, Almanya, Fransa ve Hollanda Başkonsoloslarının da bulunduğu 30 ülkenin misyon temsilcisi ile semavi dinlerin temsilcileri Dolmabahçe’de toplanarak, terör saldırısının gerçekleştiği yere yürüyüp çelenk bıraktı. Dün adı Şehitler Tepesi olarak değiştirilen noktaya Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’la birlikte yürüyen diplomatlar saygı duruşundu bulundu.
Çoğunluğu Avrupa ülkelerinin Başkonsoloslarından oluşan grup patlama noktasına çelenk bıraktı. İlk çelengi ABD’nin İstanbul Başkonsolosu Jennifer Davis bırakırken son çelenklerden biri Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosu Robert Schuddeboom tarafından bırakıldı.
En üste kalan Hollanda Başkonsolosluğu’nun çelengini eline alıp kaldıran bir kişi, anma töreni biter bitmez “ Öldürdüler çelenk gönderiyorlar. Hepsi burada, katiller burada” diye bağırdı. Çevrede tedbir alan polis ekipleri bu vatandaşı olay yerinden uzaklaştırdı. Anma için bağımsız olarak bölgeye gelen bazı kişilerin de tepkiye ortak olması üzerine polis bu şahısları alandan uzaklaştırdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...