Tuzla Elazığ deplasmanında

Düzenleyen:
Tuzla Elazığ deplasmanında

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Tuzlaspor, Elazığspor deplasmanına gidiyor. Peki Tuzlaspor maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda TFF 1. Lig'de zor günler geçiren Elazığspor, Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tuzlaspor'u ağırlayacak. Tuzlaspor grubun ilk maçında 24 Erzincanspor'u 4-0 mağlup ederken, Elazığspor, ilk maçta Galatasaray deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardı. Elazığspori, TFF 1. Lig'de son maçını yense de ligde 14 maçta 12 puan toplayarak 15. sırada yer alıyor. 

Elazığspor - Tuzlaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

 Elazığ Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Elazığspor - Tuzlaspor maçı yarın saat 17.30’da başlayacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak.

TFF 1. Lig'de 14 maçta 12 puan toplayabilen Elazığspor 15. sırada. 2. Lig'de mücadele eden Tuzlaspor ise 16 maçta 15 puan topladı. Tuzlaspor'da 15. sırada yer alıyor. İki ekipte alacağı 3 puan ile hem kupada avantaj yakalamanın hem de çıkışa geçmek istiyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...