Suskun golcü Christian Bekamenga

Düzenleyen:
Suskun golcü Christian Bekamenga

SPOR Haberleri

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da forma giyen Kamerunlu golcü Christian Bekamenga, 9 maçta 10 kez ağları havalandırırken, son 5 maçta adeta gol orucuna girdi.

Balıkesirspor'un gol ümidi olan Bekamenga en son ligin 9. haftasında oynanan ve Balıkesirspor'un, Samsunspor'u 5-0 mağlup ettiği müsabakada 2 gol attı. Bekamenga bu maçtan sonra ligde oynanan Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Altınordu, Boluspor ve Şanlıurfaspor maçında 2 şutu direkten dönmesine rağmen son 5 hafta da gol atamayarak, Boluspor'un golcüsü Poepon'un 1 gol gerisinde 10 gol ile 2 sıraya indi. Gol krallığında Bekamenga'yı 9 gol ile Yenimalatyaspor'dan Boubacar, 8 gol ile Göztepe'den Jahovic ile Eskişehirspor'dan Semih Şentürk takip ediyor. 

Balıkesir Teknik Direktörü Can Cangök, Bekamenga'nın performansından oldukça memnun olduğunu belirterek, "Bekamenga son maçlarda kötü oynamadı. Ben oyuncumdan müsabaka esnasında stoperler ile boğuşmasını istiyorum. Şanlıurfaspor maçında 2 topu direkten döndü. Gol atsa daha iyi mücadele edecek, Bekamenga çok iyi ve kaliteli bir futbolcum" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...