Sinan Akçıl siyasete atılıyor

Düzenleyen:
Sinan Akçıl siyasete atılıyor

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, siyaseti sevdiğini belirterek 10-15 yıl sonra milletvekili olmak istediğini açıkladı.

Ünlü pop şarkıcısı Sinan Akçıl, Gaziantep'te bir AVM'de sevenleriyle buluştu. Hayranlarıyla hayatına dair sohbet eden Akçıl, siyaseti çok sevdiğini ve milletvekili olmak istediğini dile getirdi.

Sinan Akçıl siyasete atılıyor

"ÜLKEMİN SORUNLARI İLE ÇOK İLGİLİYİM"

Sinan Akçıl, açıklamasında "Siyaseti çok seviyorum. Şu anda 30 yaşındayım ve 10-15 yıl sonra milletvekili olmak gibi bir düşüncem var. Geceleri siyaset dinleyerek uyuyorum. Çocukluğumdan beri siyaseti severim, ülkemin sorunları ile çok ilgiliyim. Memleket meselelerinin çözümüne katkıda bulunmak istiyorum." ifadesini kullandı.

Sinan Akçıl siyasete atılıyor

BAŞBAKAN İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞTİ

Başbakan Binali Yıldırım ile çekildiği bir fotoğrafı, Başbakan'ın söylediklerini fotoğrafının altına ekleyerek 'Çekin de takipçim artsın' diyecek kadar esprili, alçakgönüllü ve içten… O Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı ve ben onu çok seviyorum. Allah güzel ülkemizi korusun.' şeklinde sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...