Mustafa Akçay, Umut Bulut'u istedi

Mustafa Akçay, Umut Bulut'u istedi

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay''n yönetimden istediği isimlerin başında Umut Bulut geliyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay''nyönetimden istediği isimlerin başında Umut Bulut geliyor.Çiçeği burnunda teknik adam, hem kalitesi hem de yerliolması sebebiyle golcü oyuncunun alınması konusunda ısrarcı. Yönetimin de bu işi bitirmek için Umut'la temasageçtiği, ilk görüşmenin olumlu olduğu öğrenildi. Umut,"Benim için Fransa defteri kapandı. G.Saray da çok istiyorancak Trabzonspor, Toulouse ile anlaşma sağlarsa, yenidenbordo-mavili formayı giyerim. Bu günlere gelmemdeTrabzonspor'un katkısı çok büyük" dediği ileri sürüldü.
KARAMAN VE TOLGA DA DEVREDE
Golcü oyuncunun transfere olumlu yaklaşması sonras7harekete geçen yönetimin, iki yöneticiyi, Toulouseyetkilileriyle görüşmek için Fransa'ya gönderme kararı aldığı belirtiliyor. Bu arada Sportif Direktörlük görevine başlayan veUmut Bulut'u yeniden takıma kazandırmaya çok istediğiöğrenilen Ünal Karaman ile Umut'un yakın arkadaşı TolgaZengin'in de devreye girebileceği ifade edildi. Karaman'ınayrıca Türkiye'de yapılacak olan U20 Dünya #x16;ampiyonası'nda maçları yakından takip edeceği ve yetenekligençleri Trabzonspor'a kazandırmaya çalışacağı bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...