Wesley Sneijder, 'Türkiye'de mutluyum'

Wesley Sneijder,  'Türkiye'de mutluyum'

SPOR Haberleri

Sneijder, Chelsea dedikodularına için, 'Futbolda neyin olacağını asla bilemeyiz ama ben Türkiye'de olmaktan dolayı çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Wesley Sneijder, yeniden Chelsea'nin başına geçen JoseMourinho'nun kendisini Londra ekibine transfer edeceğiyönündeki haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Hollandalı yıldız,"Mourinho beklenen bir tercih yaptı. Bu uzun zamandır bilinen vekendisiyle de konuştuğumuz bir konu. Zaten onunla iletişimimInter'den sonra da hiç kopmadım. Onunla birçok şey paylaşıyoruz.Açıkçası bir oyun kurucuya ihtiyaç var mı? Bilmiyorum, gerçektenbunu bilmiyorum. Futbolda neyin olacağını asla bilemeyiz amaben Türkiye'de olmaktan dolayı çok mutluyum" şeklinde konuştu. G.Saray formasıyla yarım sezonda şampiyonluk kazandığı ve #x1;Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayarak iyi bir başlangıçyaptığı hatırlatan Sneijder, "En büyük amacımızdı. Real Madrid'ekarşı ilk maçta kötüydük. İ #x17;yi bir sonuç alabilseydik daha farklı olurdu. Çünkü evimizde oynadığımızda 12. Adamın gerçekten çokekstra bir katkısı oluyor" ifadelerini kullandı. Gelecek sezonla ilgilifikri sorulan Hollandalı oyuncu, "Yabancı sayısını düşürmemiz degerekebilir. Bu biraz zorlayacak. Ancak ben gelecek sezonun bu yıldan çok daha iyi olmasını bekliyorum" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...