Transferler Podolski'den

Düzenleyen:
Transferler Podolski'den

SPOR Haberleri

Kadroya takviye için Çin’e oyuncu satmak isteyen yönetim “Sneijder ve Muslera olmaz. Tek yol Podolski’yi satmak” fikrinde buluştu

Burhan Can TERZİ - Süper Lig’in ilk yarısını muhteşem bir finalle kapatan Galatasaray’da gündem devre arası transferi... UEFA’nın gözetimi altında olan sarı-kırmızılılar gelir-gider dengesi ışığında hareket edecek. Bu bağlamda öncelikle kârlı satış yapmayı hedefleyen Galatasaray yönetimi, Çin pazarındaki etkin kişilerle iletişime geçti. Geçen yıl Burak Yılmaz’ı Çin Kulübü Beijing Guoan’a satan sarı-kırmızılılar, yakın zamanda Podolski için haber gönderen menajerlere “Çalışmalara başlayabilirsiniz” mesajını iletti. Daha önce yönetici başta Levent Nazifoğlu olmak üzere birçok yönetici Alman futbolcunun satılmasını, futbol direktörü Cenk Ergün ise kalması gerektiğini savunurken sonradan Eren Derdiyok’un formsuzluğu sebebiyle bu tartışma rafa kaldırılmıştı. 

Nazifoğlu gündeme getirdi
Ancak Başkan Dursun Özbek’in “Yanımdan herkes gider o kalır” dediği yönetici Levent Nazifoğlu, yapılan istişare toplantısında Podolski’nin satışı için yeniden sunum yapınca harekât başladı. Ocak ayında bir golcü, bir kanat oyuncusu, bir de stoper takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray’da yönetim, Podolski’yi 10 milyon avro civarında bir fiyata satıp, kasaya girecek sıcak parayla 3 bölgeye takviye gerçekleştirmeyi hedefliyor. Shandong Luneng kulübünün yanı sıra menajerlerin diğer Çin kulüpleriyle de görüşülmesi istendi. Öte yandan Chedjou’nun geleceği hakkında net bir mutabakata varamayan yönetim, stoper transferi yapmadan Kamerunluyu elden çıkarmayacak.   

Geçen sezon 30 Süper Lig maçında 13 gol kaydeden Lukas Podolski, ilk yarıda 9 karşılaşmada rakip ağları 3 defa sarstı.
Transferler Podolski'den
WESLEY’NİN SIRRI DE JONG
Alanya maçında patlama yapan Sneijder’in son haftalardaki performansının altında, yakın arkadaşı De Jong’un düzenli oynaması yatıyor. De Jong’dan önce sadece 3 asistle oynayan Hollandalı, vatandaşıyla birlikte sahaya çıktığı maçlarda 2 gol atıp 5 asist kaydetti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...