DAĞ 3 2023’te geliyor

Düzenleyen:
DAĞ 3 2023’te geliyor

MAGAZİN Haberleri

Yönetmen Alper Çağlar, 5 yıl sonra Dağ 3’ün çekimlerine başlanacağını ve galayı 29 Ekim 2023’te yapmayı planladığını söyledi

Alper Çağlar’ın senaryosunu yazıp yönettiği ‘Dağ 2’ filmi, vizyona girdiği 4 Kasım’dan itibaren sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşarak, 2016’nın en çok izlenen yapımı oldu. Filmin kazandığı başarıya ilişkin açıklamada bulunan yönetmen Çağlar, 3 milyon biletli seyirci rakamını görecek olmanın büyük bir mutluluk ve onur olduğunu belirtti. Çağlar “Çünkü bu film için engebeli yollara çıkmamızdan bu yana ekip olarak çok büyük emek ve özveriyle çalıştık. Hikâyenin seyircide, işini ciddiye alan eleştirmenlerde ve göz bebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri personelinde beğeni ve talep olarak karşılık bulması bizim için büyük mutluluk” ifadelerini kullandı. Alper Çağlar, bu başarının ileride yapacaklarının da teminatı olduğunu dile getirerek “Bu filmi halkımız ve bir uzantısı olan 2 bin 200 yıllık tarihi fedakârlıklarla dolu Türk askeri için yaptık” dedi. Dağ filmleri serisini üçüncü filmle bitireceğine dikkati çeken Çağlar “Çekimlerinin başlangıcına en az 5 sene var. Filmlerin tutkusuna yakışan bir biçimde galasını 29 Ekim 2023’te yapmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...