7 milyon avroya Poldi gidiyor

Düzenleyen:
7 milyon avroya Poldi gidiyor

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı kulüpten Burak Yılmaz’ı koparan Beijing Guoan, Alman golcü için resmi teklif yaptı. Çinlilerle el sıkışan Başkan Özbek, bugün G.Birliği’nden Ahmet Çalık’ı resmen isteyecek

 Burhan Can TERZİ - Galatasaray yönetimi transfer konusunda düğmeye bastı. Takviye yapmak için mutlaka bazı isimlerle yolları ayırmak zorunda olan sarı-kırmızılılar hafta başında Çin kulüplerinin radarında olan Lukas Podolski’yi satmaya karar vermiş, menajerler aracılığıyla Çin pazarına haber salmıştı. Alman yıldızı kadrosuna katmak isteyen üç kulüp bulunuyor. Bu kulüpler, Shanghai Shenhua, Guangzhou Evergrande ve Beijing Guoan. Ancak bunlardan en hızlı çıkanı Burak Yılmaz’ın da formasını giydiği Beijing Guoan. Çin ekibi, sarı-kırmızılı kulübe Podolski’nin bonservisi için bonuslarla birlikte 7 milyon avroluk resmi teklifte bulundu. Başkan Dursun Özbek, 7 milyon avro bedelle Alman yıldızın satışına onay verdi. 

4.5 milyon avroluk kâr
Beijing Guoan kulübünün Podolski’ye yıllık 9 milyon avro teklif ettiği ileri sürülürken, Alman yıldızın teklifi kabul etmesi durumunda transferin resmiyet kazanacağı belirtildi. Geçtiğimiz sezon Podolski için Arsenal’e 2.5 milyon avro bonservis bedeli ödeyen Galatasaray, Alman yıldızın Çin kulübüne transferinin gerçekleşmesi durumunda 4.5 milyon avro kâr elde etmiş olacak. G.Saray’daki ilk yılında 17 gol kaydeden, bu sezonun ilk bölümünde ise 6 defa ağları sarsan Podolski, sarı-kırmızılı kulüpten 3 milyon avro garanti ücret, maç başına da 20 bin avro kazanıyor.


Ahmet Çalık atağı
Galatasaray Yönetimi, Podolski’den gelen parayı transferde kullanmayı düşünüyor. Başkan Dursun Özbek, Teknik Direktör Riekerink onay verdiği Gençlerbirliği’nin kaptanı Ahmet Çalık için bugün Ankara’ya gidecek. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın bonservisine 5 milyon avro biçtiği 1994 doğumlu futbolcu için Özbek, Cavcav ile birebir görüşme gerçekleştirecek. Özbek en fazla 3.5 milyon avroda bu transferi sonuçlandırmak hedefinde.

Levent NAZİFOĞLU: PODOLSKİ’YE bağlı!
Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Beijing Guoan’dan Podolski için teklif aldıklarını açıkladı.  Nazifoğlu, “Önemli bir teklif var ve değerlendiriyoruz. Transferin gerçekleşmesi oyuncuya bağlı” ifadelerini kullandı. 
7 milyon avroya Poldi gidiyor

Türkiye oku haberin olsun
Finansal Fair Play yüzünden sıkıntılı günler geçiren ve transfer yapabilmek için oyuncu satmak zorunda olan Galatasaray’ın, devre arası takviyeleri yapmak için Podolski’yi Çin’e satma planı olduğunu önceki günkü sayfalarımızda böyle duyurmuştuk.

Vazgeçilmez Muslera
Galatasaray’da 16 haftanın sonunda en istikrarlı isim Fernando Muslera oldu. Sarı-kırmızılılarda 6. sezonunu geçiren tecrübeli kaleci, 16 maçın tamamında forma giyip 1440 dakika sahada kaldı ve takımın en fazla süre alan oyuncusu olarak dikkati çekti.

İstikrarlı Carole
Galatasaray’ın geçen sezon kadrosuna kattığı Fransız futbolcu Lionel Carole, bu yıl yeri en garanti isimlerden biri haline geldi. 25 yaşındaki futbolcu sezonun ilk 16 haftalık bölümünde sadece Bursa maçını kaçırırken 2 asistle takıma katkıda bulundu. 

Donk’tan kötü haber
Stoper transferi için harekata başlayan G.Saray’da, Real Betis’e kiralık gönderilen Ryan Donk alternatiflerden biri olarak görülürken, İspanyol kulübünün bu girişime pek sıcak bakmadığı öğrenildi. Real Betis yöneticilerinin G.Saray ile devre arasında masaya oturmak gibi bir niyetlerinin olmadığı aktarıldı.

Melo evine dönüyor
Brezilya ekibi Palmeiras, Galatasaray’ın eski yıldızı Felipe Melo’yu transfer etmek için Inter ile görüşmelere başladıklarını açıkladı. 33 yaşındaki oyuncunun senede 1 milyon avro kazanacağı üç yıllık teklifi kabul ettiği iddia edildi.

Salih Antalya’da
Galatasaray’da sezon başında kiralıktan dönen ve sadece kupada 17 dakika şans bulan Salih Dursun Antalyaspor ile el sıkıştı. Akdeniz temsilcisinin Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Salih Dursun transferi bitti” açıklamasında bulundu.  
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...