Yattıkları yerden para kazanıyorlar

Yattıkları yerden para kazanıyorlar

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılıların geçen sezon faks skandalı yüzünden oynatamadığı Alman orta sahadan sonra sözleşmesi feshedilen İzlandalı forvet de sahaya çıkmadan Aslan’dan 4 ayda 400 bin Euro kazandı

UEFA'nın finansal kıskacındaki Galatasaray Ocak ayında başlayacak transfer dönemi için para bulamazken, sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayıp bir dakika forma giymeden takımdan ayrılan isimlere Kolbeinn Sigthorsson da eklendi. İşte Galatasaray'da Endoğan Adili ile başlayan Kevin Grosskreutz ile devam eden "Yattığı yerden" para kazananlar:

SADECE İDMANLARA ÇIKTI
Sezon başında 700 bin Euro karşılığında Fransız kulübü Nantes'tan kiralanan ve bir yıl için 1 milyon 215 bin Euro alacağı açıklanan İzlandalı santrfor Eylül ayında milli takımda sakatlandı ve Galatasaray formasını bir kez olsun giyemedi. Sigthorsson ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı yönetim, KAP'a yaptığı açıklamada yarım sezon için oyuncuya 400 bin Euro ödeyecek. Nantes kulübü de kiralık bedeli için 350 bin Euro alacak.

FAKS KURBANI GROSSKREUTZ
Geçen sezon transfer son saatlerinde Borussia Dortmund'dan alınan Kevin Grosskreutz G.Saray kulübünde yaşanan "faks skandalı" yüzünden forma giyememiş ve devre arasında kulüpten ayrılmıştı. Sarı-kırmızılı formayı giymeden cebine 925 bin Euro'yu koyan Alman futbolcu gibi bir başka isim de sahaya çıkmadan para kazanmaya devam ediyor.

ENDOĞAN'I TANIYAN YOK!
Ünal Aysal döneminde arkadaş tavsiyesiyle alınan İzet Hajrovic'ten büyük zarar eden Galatasaray, Lucas Ontivero, Oğuzhan Kayar gibi isimleri de milyonları saçmış genç gurbetçi oyuncu Endoğan Adili'yi de kadrosuna katmıştı. Endoğan yılda 250 bin Euro kazanıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...