Avrupa’da rakip Elan Chalon

Düzenleyen:
Avrupa’da rakip Elan Chalon

SPOR Haberleri

Gaziantep Basketbol takımı, ligde ve Avrupa’da yoluna devam ederken bugün EuroCup ikinci tur üçüncü maçında Fransa’nın Elan Chalon takımına konuk olacak.

 

 Gaziantep Basketbol takımı bugün deplasmanda oynayacağı maçta, grup liderini mağlup ederek zirveyi eline geçirmek istiyor. Son sekize kalmak adına son derece kritik bir mücadeleye çıkacak olan kırmızı-siyahlılar, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp, yoluna devam etmek istiyor.

Gaziantep Basketbol takımı Fıba Eurocup K grubunda oynadığı ilk maçta İsveç’in Södertalje Kings takımını kendi evinde 72 – 66 ve deplasmanda Romanya’nın Bc Mureş takımını 76 – 90 mağlup ederken, Fransız ekibi Elan Chalon takımı ise grupta ki ilk maçını kendi evinde Bc Mureş’i 101 – 65 ve ikinci maçında deplasmanda  Södertalje Kings’i 63 – 86 yenerek liderliğe yükseldi. Bugün ki mücadeleden galip gelen takım, zirvede yer alacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...