Galatasaray'a Muslera ve Cenk'ten kötü haber

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Galatasaray'a Muslera ve Cenk'ten kötü haber

SPOR Haberleri  / Fanatik

Galatasaray'da son yıllarda kazanılan başarılarda en büyük pay sahibi olan oyunculardan Fernando Muslera'nın el serçe parmağında çıkık, yedek kaleci Cenk Gönen'in sol dizinde ise yırtık tespit edildi. İki oyuncu da ligin ikinci yarısına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Süper Lig'de son 5 maçın 4'ünü kazanan ve şampiyonluk yarışında yeniden iddialı konuma gelen Galatasaray'da Fernando Muslera ve Cenk Gönen'den kötü haber...  Son yıllarda kazanılan birçok başarıda taraflı tarafsız herkesin takdirini alan Muslera'nın el serçe parmağında çıkık, Cenk Gönen'in ise sol dizinde yırtık tespit edildi. 

Parmak yerine yerleştirildi, Cenk ameliyat oldu

Muslera'nın çıkan parmağı yerine yerleştirilirken, Uruguaylı file bekçisi MR'a girecek ve test sonuçlarına göre tedavisi devam edecek. Muslera'nın ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Konyaspor deplasmanına, sol dizindeki yırtık sebebiyle ameliyat olan Cenk Gönen'in ise yine deplasmanda oynanacak ikinci haftadaki Karabükspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.  

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...