Beşiktaş'ta son karar Bielsa

Beşiktaş'ta son karar Bielsa

SPOR Haberleri

Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı, yeni teknik direktörün büyük ihtimalle Athletic Bilbao'nun hocası Marcelo Bielsa olacağını açıkladı.

Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı, nbsp;Önder Özen ile yaptıkları çalışmaların ardından yeni teknik direktörün büyük ihtimalle Athletic Bilbao'nun hocası Marcelo Bielsaolacağını söyledi. nbsp;Yoğun çalışmalar ve elemeler sonucunda araştırma komitesinin de onayı ile teknik direktör adayını ikiye indirdiklerini ifade eden Kavalcı, "Bunlardan bir tanesinin şansı yüzde 60, bir diğerinin ise yüzde 40'tır. Konuşma tarzı, yüzdeler ve Önder Özen'in verdiği yaş ortalamasından yola çıkarsak Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Athletic Bilbao'yu çalıştıran 58 yaşındaki Arjantinli Marcelo Alberto Bielsa diyebilirim. Son bilgiler bu yönde" dedi. nbsp;Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Kavalcı, "G.Birliğinin stoperi Aykut Demir listemizde yer alan oyunculardan bir tanesi ancak bonservis konusunda G.Birliği ile uzlaşmamız zor gözüküyor. Eskişehirspor'dan Veysel Sarı da listemizdeki oyunculardan bir tanesi ancak aklımızda o bölge için Serdar Kurtuluş da var. Eğer Serdar'dan olumsuz cevap alırsak, Veysel için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. Gökhan Töre konusunda Rubin Kazan ile görüşmelerin olumlu geçtiğini de ifade eden Kavalcı, "Öncelikle kiralama yöntemi ile milli oyuncuyu getireceğiz. Sonrasında satın alma opsiyonu bizde olacak" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...