Hoca konuştu: Kebap gibi takım olacağız

Düzenleyen:
Hoca konuştu: Kebap gibi takım olacağız

SPOR Haberleri

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, "Adana tabiriyle kebap gibi takım geliyor. Ligde kalacağız." dedi.

A Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığı görevini de üstlenen ve Adanaspor'un başına geçen Levent Şahin kendine ve takımına güveniyor. Bütün hesabını mayıs sonuna göre planladığını söyleyen Şahin, "Cesaretimiz Adanalı olmamızdan kaynaklanıyor. Bütün enerjimizi ligde kalmak için harcayacağız. Daha 10 gündür takımla birlikteyiz. Ama her antrenman sonrasında oyuncu grubunun bize verdiği enerji bizi daha çok cesaretlendiriyor. İlk amaç ligde kalmak" dedi.

"SEYİRCİ İLE ÖNE ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Ligin ikinci yarısında en büyük itici gücün Adana halkı olacağının altını çizen deneyimli teknik adam, "Bizim verdiğimiz coşkuya taraftarlardan cevap bekliyoruz. Bu memleketin bir evladı olarak, bu kentin insanının istediği zaman ne yapacağını en iyi ben bilirim. Seyirci ile öne çıkmak istiyoruz. Sonuçlar ne olursa olsun, gerçek bir Adanalı olarak, her zaman onları yanımızda istiyoruz. Onlar yanımızda olursa bu takım ikinci yarıya damga vurur" diye konuştu.

"İNŞALLAH LİGDE KALACAĞIZ"

İlk maçlarının Fenerbahçe ile olmasının kendilerini korkutmadığını da söyleyen Levent hoca, "Biz her takıma saygı duyuyoruz. 18 final maçımız var. Tabii ki takım bazında Fenerbahçe ile boy ölçüşebilecek gücümüz yok. Ancak cesaretimiz var. Takım ayırma lüksümüz ise yok. Başakşehir maçındaki isteği ve coşkuyu ikinci yarıdaki maçlardada gösterirsek zaten işimiz kolay. İnşallah ligde kalacağız ve asıl görevimiz de ondan sonra başlayacak" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...