Beyoğlu'nda yerel tatlar şöleni

/ Kaynak: İHA
Beyoğlu'nda yerel tatlar şöleni

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beyoğlu Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Geleneksel Yerel Tatlar Festivali, Bartınlılar Gecesi ile devam etti.

İstanbul Beyoğlu Hasköy Sahili'nde gerçekleşen Bartın Yerel Tatlar Festivali'ne vatandaşların ilgisi büyük oldu. Gecede yerel sanatçılar şarkılar söyleyerek eğlenceli saatler yaşattı. Beyoğlu'nda gerçekleşen festivale Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan da katıldı. Burada bir konuşma yapan Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, "2008'de göreve geldiğim günde ben Ispartalıyım. Ankara'da akademik hayatım geçti. Fakat şu anda Bartınlıyım demiştim. Ve gerçekten ben bugün sizlerin arasında bulunmaktan memnuniyet duyuyorum diyerek konuşmama başlamıyorum. Çükü ben gerçekten şu anda Bartınlıyım ve Bartın'ın hizmetindeyim" dedi.
Bartın Üniversitesi'nin başarılı çalışmalarıyla iftihar duyduğunu belirten Kaplan, "Bizim Bartın Üniversitemiz henüz dört yıllık. Beş yılını doldurmamış bir üniversite olarak dünyadaki 20 bin üniversite arasında ilk üçte birlik dilim içerisindedir, bunu iftiharla ifade ediyor ve sizlerin takdirlerinize sunuyorum. Üniversitemizin temel hedeflerinden birisi, milli manevi değerlerine bağlı ülke sevdalısı gençler yetiştirmektir. Bir ilim yuvasına hizmet etmek kadar kutsal anlamlı bir görev olamaz" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...