Ömer Toprak, Emre Mor'un takımı Dortmund'a transfer olacak

Düzenleyen:
Ömer Toprak, Emre Mor'un takımı Dortmund'a transfer olacak

SPOR Haberleri

Bayer Leverkusen'de forma giyen ve Borussia Dortmund'a transferi gündemde olan Ömer Toprak, "Burada iyi kapanış yapmak istiyorum." dedi.

Amerika kampında Atletico Mineiro ile yapılan hazırlık maçının ardından Alman basınına konuşan Ömer Toprak, sezon sonunda Bayer Leverkusen'de olmayacağını dile getirerek, "Burada gerçekten iyi, başarılı bir kapanış yapmak istiyorum" ifadesini kullandı.

"HAZIRLIK KAMPINA KONSANTRE OLDUM"

Ömer, "Her yıl olduğu gibi, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Uzun bir süredir buradayım ve iyi bir ikinci yarı geçirmemiz için hazırlık kampına konsantre oldum" ifadesini kullandı.

48 MİLYON LİRAYA GİDİYOR

Bayer Leverkusen ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki savunma oyuncusunun, sözleşmesindeki çıkış opsiyonu gereği 48 milyon liraya (12 milyon euro) Borussia Dortmund'a transfer olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...