BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Crowne Plaza Otel’de Güneydoğu yemekleri mekleri

Crowne Plaza Otel’de Güneydoğu yemekleri mekleri

Güneydoğu’nun meşhur acılı kebapları, lahmacunu, çiğ köftesi ve ezmesi; Crowne Plaza Oteli’nde Şubat ayı süresince yerli, yabancı müşteri ve misafirlere açık büfede sunulacak.



Güneydoğu’nun meşhur acılı kebapları, lahmacunu, çiğ köftesi ve ezmesi; Crowne Plaza Oteli’nde Şubat ayı süresince yerli, yabancı müşteri ve misafirlere açık büfede sunulacak. Açık büfede Güneydoğu’ya özgün kebaplardan Urfa kebabı, patlıcanlı, domatesli kebap, tike kebap, cartlak kebabı yer alıyor. Kıymalının yanında peynirli ve tavuklu lahmacunun da bulunduğu büfenin bir de hığtap böreği var. Soğuk yemeklerden ise; muhammara, avrat salatası, acılı ezme, maş piyazı, mercimek köftesi bulunuyor. Güneydoğu’nun meşhur çiğ köftesi ise açık büfede ayrı bir yer tutuyor. Crowne Plaza Oteli’nde 2000 yılı dolayısıyla her ay ayrı bir bölgenin geleneksel yemekleri sunuluyor. Ocak ayında Karadeniz bölgesinin yemeklerinin sunulduğu açık büfede Mart ayında ise dünya mutfaklarından seçme pilavlar yer alacak.
 
 
 
 
 
 
 
Kapat
KAPAT