Ersan Gülüm'ün Beşiktaş'a maliyeti belli oldu

Düzenleyen:
Ersan Gülüm'ün Beşiktaş'a maliyeti belli oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a geri dönen Ersan Adem Gülüm, siyah-beyazlı kulüpten 1 milyon 550 bin Euro yıllık ücret alacak.

Beşiktaş, eski stoperi Ersan Adem Gülüm'ü Hebei China Fortune'dan iki yıllığına kiraladı.

ÜCRETİNİN BİR KISMINI ÇİN KULÜBÜ KARŞILAYACAK

Beşiktaş, stoper mevkiine Mitrovic'den sonra bir takviye daha yaptı. Siyahbeyazlılar, geçen yılın Şubat ayında 7 milyon Euro'ya Hebei China Fortune'a sattığı Ersan Adem Gülüm'ü iki yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Hebei'ye kiralama bedeli ödemeyecek olan Beşiktaş, oyuncuya ise Çin'e gitmeden önce aldığı ücreti verecek. Yıldız futbolcu, sezon başına 1 milyon 550 bin Euro'dan toplamda 3 milyon 100 bin Euro kazanacak. Bu ücretin büyük kısmını da Çin temsilcisi karşılayacak.

Ersan Gülüm'ün Beşiktaş'a maliyeti belli oldu

BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEDİ

Ersan Gülüm'ün Çin kulübüyle olan sözleşmesi ise 1 Ocak 2019 tarihinde sona erecek. Futbolcunun ücret maliyetinden kurtulmak isteyen Hebei'nin mukavelede bulunan +1 yıllık opsiyon maddesini kullanmayı düşünmediği belirtildi.

Gelişmeler bu yönde olursa, Beşiktaş, Ersan'ın kiralık sözleşmesi bittiği anda bonservisini bedelsiz olarak alabilecek. 29 yaşındaki tecrübeli stoperin önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...