Ünal Aysal'dan Nani ve Melo açıklaması

/ Kaynak: CHA
Ünal Aysal'dan Nani ve Melo açıklaması

SPOR Haberleri  / CHA

Ünal Aysal Galatasaray Lisesi'nin geleneksel Pilav Günü'nde Nani ve Melo konusu hakkında açıklamalar yaptı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Lisesi Geleneksel Pilav Günü'nde basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu. İlk olarak pilav günü hakkındaki düşüncelerini aktaran Aysal, "Galatasaray'ın bugün bayram günü, dostlar bir araya geliyor, hasret gideriliyor, herkesin burada çok büyük hatıraları vardır, benim de olduğu gibi." diyerek konuştu. nbsp;Adı sıkça Galatasaray'la anılan Manchester United'lı Nani için de açıklamalarda bulunan Başkan Aysal, "Nani için benden bugüne kadar bir şey duymadınız, ciddiye almamanız lazımdı. Nani ile ilgili bir durum yok. Benim önceliklerim arasında olan bir konu değil. İhtiyacımız olan yerler olabilir, onları transfer ederiz. İyi bir takımımız var. Almış olmak için oyuncu alma niyetinde değiliz. Bir pozisyonu güçlendirmek için transfer gerekli ise teknik bir gereksinim varsa ki bana da gelmiş bir dosya yok önümde, gelirse duruma bakarız, teknik gereksinimleri yerine getiririz." şeklinde konuştu. nbsp;Sarı-kırmızılı takımda son iki sezondur kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'yu kadrolarında tutmak istediklerini belirten Aysal, "Melo için şunu söyleyebilirim, Melo'da şartlar uyarsa, teknik heyet isterse ve de oyuncunun kendisini de kalmak isterse kalır. Şartlar ve Melo'nun kendi düşüncesi de önemli." dedi. nbsp;Galatasaray'da yüksek bedelle oynayan Albert Riera'nın geleceğiyle ilgili soru üzerine Aysal, "Riera bu sene aldığı parayı hak etti. Hiç kimsenin aldığı parada gözümüz yok, helal olsun. Riera bu sene faydalı oldu ama aynı yere hocamız değişik bir profil düşünüyorsa, onu da değerlendiririz. Ancak bizim için önemli olan eksik yönlerimizi kuvvetlendirmek. Bu tamamen teknik bir karar, yöneticiler olarak teknik gereksinimleri uygulanır hale getirmek bizim görevimiz." diye konuştu.


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nin yabancı oyuncu kontenjanı hakkında gelinen son durumu da basın mensuplarıyla paylaşan Aysal, "Bu konuda Kulüpler Birliği'nin müşterek bir kararı yok. Geçen sezon da Federasyonun bir kararı yok, tek başına bir önerisi var, öyle algıladık biz. Türk futbolunun lehine olduğuna inandığımız her kararın arkasındayız." ifadelerini kullandı.


Kulübün 22 Haziran Cumartesi günü yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda, yönetimde ciddi bir değişiklik olmayacağının altını çizen Başkan Aysal, "Sadece bazı arkadaşlarımızın yerine yenileri giriyor. Bu bir görev değişimi. Galatasaray çok geniş bir camia, herkes burada görev almak ister. Benim de görevim bittiği zaman yerime bir arkadaşım gelecek. Bu zaman içinde yaşanan bir gelişim." açıklamasında bulundu.


SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...