Türk polisine operasyon sonrası tebrik yağdı

Düzenleyen:
Türk polisine operasyon sonrası tebrik yağdı

GÜNDEM Haberleri

Ortaköy'de 39 kişiyi katleden DEAŞ'lı terörist, dün gece İstanbul'da düzenlenen operasyon kapsamında sağ olarak ele geçirildi. Süreci büyük bir titizlikle yürüten Emniyet Teşkilatı, Esenyurt'ta düzenlenen operasyonu başarıyla tamamladı. Hükümet yetkilileri, 'Emniyet Teşkilatını Kutluyorum' ifadeleriyle Türk polisini tebrik etti.

İstanbul Ortaköy'de yılbaşı gecesi bir gece kulübüne düzenlenen saldırının faili olduğu iddiasıyla aranan Abdülgadir Masharipov'un Esenyurt'ta dün gece yakalandığı bildirildi.
Bir üst düzey emniyet yetkilisinden edinilen bilgiye göre, Reina saldırganı yakalamak için Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde özel ekip kurulduğu öğrenildi. Özel ekip saldırıdan sonra geçen 16 gün boyunca saldırganın İstanbul'a geldiği günden itibaren yaklaşık olarak 100 bin saat güvenlik kamerası görüntüsünü inceledi. Polis ekipleri yaptığı takiple örgüte ait çok sayıda uyuyan hücreyi belirlediği öne sürüldü.
Hükümet yetkilileri tebrik etti
Hükümet yetkilileri operasyonun başarıyla tamamlanmasının ardından resmi Twitter hesapları üzerinden Türk polisi için tebrik mesajları yayımladı. Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan ilk tebrikler geldi.

Türk polisine operasyon sonrası tebrik yağdı

Türk polisine operasyon sonrası tebrik yağdı

Emniyetteki işlemleri sürüyor
Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan operasyonda Ebu Muhammed El Horasani kod isimli terörist ve Kırgızistan uyruklu bir erkek ile Senegal uyruuklu Dina A. (27), Somali uyruklu Aysha M. (27) ve Mısır uyruklu Tene Trare (26) adlı 3 kadın yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrollünden geçirilen Reina saldırganında aralarında bulunduğu 5 kişi Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Gözaltına alınan Ebu Muhammed El Horasani kod isimli şüpheli ve diğer 4 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...