Benficali Lorenzo Melgarejo, Fenerbahçe ile görüşmek istemedi

Benficali Lorenzo Melgarejo, Fenerbahçe ile görüşmek istemedi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Portekiz temsilcisinden takımın sol beki Lorenzo Melgarejo'yu da istedi. Ancak ünlü sol bek Fenerbahçe ile görüşmeyi bile istemedi.

nbsp;Fenerbahçe, Portekiz temsilcisi Benfica'dan takımın sol beki Lorenzo Melgarejo'yu da istedi. Geçtiğimiz sezon devre arasında savunmanın solu için kiralanan Reto Ziegler'den istediği verimi alamayan sarı lacivertliler gelecek sezon sol bek mevkii için Benfica'nın genç yıldızı Melgarejo'yu gündemine aldı. Sarı lacivertliler Melgarejo için Benfica'nın nabzını yoklarken oyuncunun menajerinden Portekiz basınına önemli açıklamalar geldi. Portekiz'in önemli gazetelerinden Abola'ya konuşan Menajer Juan Gabriel, "Fenerbahçe adına bir temsilci benimle Melgarejo transferi için temasta bulundu. fakat futbolcum bu transfer için görüşmeyi dahi kabul etmedi. Melgarejo, Benfica'da kalarak burada şampiyonluklar yaşamak istiyor. Yine Portekiz basınında Fenerbahçe'nin Cardozo için transfer görüşmeleri yaptığı sırada Melgarejo'nun bonservisi için Benfica'ya 5 milyon Euro önerdiği haberleri yer almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...