Fenerbahçe 'şimdilik' Ersun Yanal'a emanet

Fenerbahçe 'şimdilik' Ersun Yanal'a emanet

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'yi bu sezon Ersun Yanal çalıştıracak. Joachim Löw ise 2014 Dünya Kupası'nın ardından Alman Milli Takımı'ndan ayrılarak Fenerbahçe 'nin başına geçecek

nbsp;3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Ersun Yanal, sezon sonunda bayrağı Joachim Löw'e teslim edecek. Günlerdir kapalı kapılar ardında hoca formülü arayan yönetim sonunda kararını verdi ve teknik direktörlük formülünü buldu. Takımı Löw'e bırakacak olan Yanal, kulübeden çıktıktan sonra sportif direktörlük görevini üstlenecek. Başkan Aziz Yıldırım'ın takımın başında görmek istediği Joachim Löw, Alman Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası'na katıldıktan sonra Fenerbahçe'ye gelebileceğini söyledi. Yönetim de bu süreyi prensip anlaşmasına varılan Yanal ile kullanmaya karar verdi. Eskişehirspor kulübünden izin aldıktan sonra Fenerbahçe ile görüşen Ersun Yanal'ın perde arkasında transfer çalışmalarını da yönlendirdiği konuşuluyor. Rıdvan Dilmen'in sportif direktörlük görevini kabul etmemesi üzerine böyle bir tercihte bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'a büyük yetkiler verecek. Futbol şubesi tecrübeli teknik adama bağlanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...