Roland Garros'ta final İspanyolların oldu

Roland Garros'ta final İspanyolların oldu

SPOR Haberleri

Fransa açık tenis turnuvası Rolan Garros bu yıl renkli görüntülere sahne oldu. İspanyol tenisçilerin hakim olduğu turnuvada iki İspanyol tenisçi finale yükseldi

Fransa açık tenis turnuvası Roland Garros'a İspanyol tenisçiler damgasını vurdu. Rafael Nadal ve David Ferer finale yükselme başarısını gösterdi. Günün ilk yarı final karşılaşmasında Nadal dünyanın bir numarası Novak Djokovic'e şans tanımadı. Zorlu karşılaşmadan İspanyol raket 6-4, 3-6, 6-1, 6-7 ve 9-7'lik setlerle galip ayrıldı. Sırp raket Djokovic böylece kariyerindeki tek eksik olan Roland Garros kupasını 2013'te de alamamış oldu. Turnuvanın diğer yarı final karşılaşmasında ise ev sahibi Fransız raket Joe-Wilfrid Tsonga David Ferer duvarına çarptı. İlk seti 6-1'lik skorla kolayca alan İspanyol raket, ikinci sette zorlansa da 7-6 galip gelmeyi bildi. Tsonga üçüncü sette de fazla bir varlık gösteremeyince Ferer rahat bir galibiyetle pazar günkü finale adını yazdıran ikinci İspanyol oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...