Bir dönem kapandı, Albelda 15 yıl sonra Valancia'dan ayrıldı

/ Kaynak: AA
Bir dönem kapandı, Albelda 15 yıl sonra Valancia'dan ayrıldı

SPOR Haberleri  / AA

La Liga kulüplerinden Valencia, 15 yıldır takımda forma giyen David Albelda'nın 30 Haziran'da sona erecek sözleşmesinin uzatılmayacağını açıkladı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Valencia, 15 yıldır takımda forma giyen David Albelda'nın 30 Haziran'da sona erecek sözleşmesinin uzatılmayacağını açıkladı. nbsp;Valencia Kulübü yönetimi, Albelda ile yapılan toplantının ardından futbolcunun sözleşmesinin yenilenmeyeceğini, yeni teknik direktör Miroslav Cukiç'e bildirdi. nbsp;Kulübün, takım kaptanlığı görevini de yürüten Albelda için özel bir organizasyon yapmayı planladığı belirtildi. nbsp;Henüz konuyla ilgili açıklama yapmayan 35 yaşındaki Albelda'nın, profesyonel futbol hayatını sonlandırması bekleniyor. nbsp;Albelda, şubat ayında yaptığı açıklamada, Valencia ile sözleşmesini yenilememe kararı aldığını söylemişti. Ancak ligin son 1,5 aylık döneminde takımda kilit rol oynayan Albelda'nın, yeni teknik direktör Cukiç ile 1 yıl daha devam etme olasılığı bulunduğu iddia edilmişti.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...