Antalyaspor, yeni scout müdürü ile genç futbolcu avcılığına soyundu

Düzenleyen:
Antalyaspor, yeni scout müdürü ile genç futbolcu avcılığına soyundu

SPOR Haberleri

Sezon başında Porto'nun Scouting Direktörü Joao Luis Afonso'yu, Scout Müdürü yapan Antalyaspor, özellikle Avrupa ve Afrika'dan alınan genç futbolcularla adından söz ettiriyor.

Spor Toto Süper Lig'de son 11 haftada 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek Rıza Çalımbay ile birlikte müthiş bir çıkış yakalayarak üst sıralara tırmanan Antalyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

Antalyaspor devre arasında Queens Park Rangers takımından Sandro Ranieri, Galatasaray'dan Salih Dursun ve Japonya'nın Sagan Tosu takımından El Kabir'i renklerine bağlamıştı.

GENÇLERE YOĞUNLUK VAR

Antalyaspor ayrıca İsviçre Genç Milli takım oyuncusu Grasshoppers takımında oynayan ve geçen yıl Beşiktaş'ın transfer etmek istediği 19 yaşındaki Harun Alpsoy ile prensipte anlaşmıştı. Kırmızı-beyazlı takım 20 yaş altında ayrıca İtalya'nın Serie B ligi takımlarından Perugia forması giyen Fil Dişi Sahili vatandışı Jean-Armel Drolé ile anlaştığı İtalya basınında yer almıştı.

AFRİKA'DAN TRANSFER

Antalyaspor, Harun Alpsoy ve Jean-Armel Drolé'nin ardından 20 yaş altında bir transferi daha bitirdi. Kırmızı-beyazlı takım Nijerya Ümit Milli takım kadrosunda yer alan 18 yaşındaki Seth Muenfuh Sincere ile prensipte anlaştı. Sağ bek ve stoper mevkilerinde oynayan Sincere 18 yaşında ve 1.70 boyunda.

Kırmızı-beyazlı takım Brezilya'nın Vitoria takımında forma giyen Marinho ve Kolombiyalı Orlando Berrio ile yakından ilgilenmiş ancak Marinho Çin'e, Berrio ise Flamengo'ya transfer olmuştu.

PORTO ESİNTİLERİ

Antalyaspor'un genç Başkanı Ali Şafak Öztürk, sezon içerisinde FC Porto Scouting Direktörü Joao Luis Afonso, Antalyaspor Scout ekibinin başına transfer etmişti. Kırmızı-beyazlı takımın 20 yaş altı transferleri gelecek yıllar için önemli yatırım olarak değerlendiriliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...