Halil Ünal'dan UEFA yorumu

/ Kaynak: AA
Halil Ünal'dan UEFA yorumu

SPOR Haberleri  / AA

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Halil Ünal, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etmesini doğru bulmadığını söyledi.

Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etmesini doğru bulmadığını söyledi. nbsp;Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, şike iddiaları nedeniyle yargı sürecinin sürdüğüne dikkati çekti. nbsp;UEFA'nın yargılama sonucunu beklemesi gerektiğini ifade eden Ünal, şunları söyledi: nbsp;"Neden mahkemelerin sonucu beklenmedi bilmiyorum. Ortada henüz neticelenmemiş bir dava süreci var. Eğer mahkeme sonrasında adı geçen kulüpler ve şahıslar aklanırsa, o zaman UEFA ne diyecek? İsmi geçenler, gider aslan gibi savunmalarını verirler ve dönerler. Disiplin kurulundan herhangi bir olumsuz sonuç çıkacağına inanmıyorum." nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...