İkinci şike dalgası yolda

İkinci şike dalgası yolda

SPOR Haberleri

UEFA müfettişleri, Türkiye'deki davada adı geçen takımlar ve diğer şahıslarla ilgili değerlendirmeyi başka bir dosyada yapıyor.

Türkiye'deki davada adı geçen Sivasspor, Eskişehirspor, Karabükspor, İstanbul BŞB ve Ankaragücü ile diğger şahıslarla ilgili değerlendirmeyi UEFA müfettişlerinin başka bir dosyada yaptığı öğrenildi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı UEFA Disiplin Kurulu'na gönderen isimlerden biri olan UEFA müfettişlerinden David Casarly'nin henüz sevk işlemlerini tamamlamadığı ve Türk futbolunu sarsacak ikinci dalganın da önümüzdeki günlerde geleceği ileri sürüldü. Star gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye'deki şike davasında adı geçen kulüpler Sivasspor, Eskişehirspor, Kardemir Karabükspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Ankaragücü ile hapis cezası alan diğer yöneticiler, teknik direktör, futbolcular ve menajerlerle ilgili değerlendirmeyi UEFA daha sonra yapacak. Adı geçen kulüplerle ilgili dosyaların önceki gün UEFA?Disiplin Kurulu'na sevk edilmemesinin nedeni olarak ise, bu takımların gelecek sezon Avrupa Kupaları'nda yer almayacak olması gösteriliyor. Bu kulüpler ve isimlerin de UEFA'dan men cezaları alabilecekleri belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...