Taksim'de hayat normale dönüyor

/ Kaynak: AA
Taksim'de hayat normale dönüyor

GÜNDEM Haberleri  / AA

Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemciler, giydikleri yağmurluklarla yağıştan korunmaya çalışırken, bazı polisler AKM önündeki otobüslerde dinleniyor.

Polis ile göstericiler arasında gece çatışmaların meydana geldiği Taksim ve çevresinde sakin bir sabah yaşanıyor. nbsp;Yağmurun etkili olduğu sabah saatlerinde Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemciler, giydikleri yağmurluklarla yağıştan korunmaya çalışırken, bazı polisler AKM önündeki otobüslerde dinleniyor. nbsp;Bir grup polis, Taksim Cumhuriyet Anıtı çevresinde bir süre top oynayarak, hareketli geçen gecenin stresini atmaya çalıştı. Taksim Meydanı ve çevresinde göstericiler tarafından oluşturulan barikatlar ve yakılan araçların, belediye görevlilerince iş makineleri ve kamyonlar yardımıyla kaldırılması tamamlandı. Sadece Mete Caddesi'ndeki bir barikatın hala durduğu görüldü. Bu caddenin girişinde 3 TOMA aracı bulunuyor. Taksim'de trafik normal şekilde akarken, Taksim metro istasyonu girişine göstericiler tarafından yazılan yazılar belediye ekipleri tarafaından siliniyor. Öte yandan, gece saatlerinde Cumhuriyet Anıtı'nın yanına gelen bir kişi, elindeki Türk bayrağıyla Gezi Parkı'na karşı ayakta beklemeye başladı. Bu kişinin, yağan yağmura rağmen sabah hala aynı yerde beklemesi dikkati çekti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...