Gezi görüşmesinde tartışılan isimler

Gezi görüşmesinde tartışılan isimler

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan'la Gezi Parkı ile ilgili görüşecek isimlerden Necati Şaşmaz ve Hülya Avşar, sosyal medyada tepki gördü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Gezi Parkı ile ilgili 20 kişilik heyetin yanı sıra Hasan Kaçan, Necati Şaşmaz ve Gökhan Özoğuz'u kabul edecek. Başbakan ayrıca 'Gezi' olaylarını konuşmak için Perşembe günü Hülya Avşar'a randevu verdi.Necati Şaşmaz ve Hülya Avşar'ın Başbakan ile 'Gezi Parkı'nı konuşacak olması sosyal medyada büyük tartışma meydana getirdi. nbsp;
İşte tepkinin nedenleri:
Necati Şaşmaz'ın ortak olduğu Pana Film, Taksim'de 15 gündür devam eden Gezi Parkı olaylarına destek verdiği ve dizi ekibinin eylemcilere çadır, gaz maskesi, ısıtıcı ve gıda malzemesi gönderdiği haberleri büyük tepki göstermişti. Şirket yaptığı açıklamada nbsp;"Kurumsal bir destek ya da organizasyonumuz söz konusu değil. Ancak dizi ekibinden bazı oyuncular Gezi Parkı eylemcilerini ziyaret etmiş olabilir. Şahsi destekler bizi bağlamaz" demişti.
Gezi Parkı için perşembe günü Başbakan ile görüşecek olan Hülya Avşar'ın yıllar önce komşusuyla 'ağaç kesme' yüzünden mahkemelik olması bu olayla birlikte tekrar gündeme geldi.
2002 yılında yaşanan olayda Hülya Avşar'ın komşusu '13 tane ağacımı kesti ve yerlerine duvar yaptı' iddiasıyla ünlü sanatçı hakkında suç duyurusunda bulunmuş açılan davada mahkeme Hülya Avşar haksız bularak 12 bin 295 TL ödemesine hükmetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...