Mesut Mestan, 'Şampiyonlar Ligi kalitesinde kadro kuracağız'

/ Kaynak: İHA
Mesut Mestan, 'Şampiyonlar Ligi kalitesinde kadro kuracağız'

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un başkan adaylarından Mesut Mestan, göreve gelmesi halinde Şampiyonlar Ligi kalitesinde bir kadro kuracaklarını söyledi.

Yeşil-beyazlı kulüpte 17 Haziran tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesinde başkan adaylarından Mesut Mestan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yenişehir Bursasporlular Derneği'ni ziyaret eden Mestan, dernek üyeleri ile bir araya geldi. Zor bir göreve talip olduklarını dile getiren başkan adayı Mesut Mestan, "Biz zorları her zaman başaran insanlarız. Zorlukları çok çalışarak aşacağız ve inşallah 1'inci kupanın yanına da 2'nci kupayı koyarız. Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansımız doğdu. İnşallah bu senede yine Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynarız ve gruplara kalırız. Bursaspor'un hedefleri her zaman büyük" diye konuştu.
"BURSA DIŞINA DA ÇIKMAMIZ LAZIM"
İstanbul kulüpleri ile yarışmak için birlik ve beraberlik halinde olmaları gerektiğine dikkat çeken Mestan, "Derneklerimizi büyütüp, geliştirmemiz lazım. Farklı yerlerde Bursaspor dernekleri açmamız lazım. Bursa'nın dışındaki illerde de dernek faaliyetlerinde bulunmamız gerekiyor. İlçelerdeki derneklerimizi de daha da aktif hale getirmemiz gerekiyor. Bursaspor'un 50'nci yılında 5 bin üyeyi hedefliyoruz" dedi.
Yenişehir Bursasporlular Dernek Başkanı Orhan Torun da, şampiyonluk günlerini tekrar yaşamak istediklerini belirterek, "İnşallah hep beraber Avrupa'da da bayrağımızı dalgalandırırız" diye konuştu.
"İNŞALLAH YİNE ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİ ÇALDIRIRIZ"
Yenişehir Bursasporlular Derneği'ni ziyaretinin ardından Gemlik'e geçen başkan adayı Mesut Mestan, Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek üyeleri ile bir araya gelen Mestan, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin ardından yeşil-beyazlı kulübe Şampiyonlar Ligi şansının doğduğuna dikkat çekti. Mestan, "Bakarsınız inşallah yine Şampiyonlar Ligi müziği çaldırırız. Bunu çaldırırken de iyi oyuncular transfer etmemiz lazım. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak kalitede kadro kuracağız. Tribünlerdeki taraftar da niye o kadar kaliteli bir kadro izlemesin? Tribünleri çekmek anlamında değil. Şuan takımda kimi izleyeceksiniz? Batalla dışında yıldız oyuncu yok" dedi.
Yeşil-beyazlı kulübe her zaman için desteğinin olacağını dile getiren Mesut Mestan, "Benim Bursaspor'a her zaman desteğim var ve ölene kadar da olacak. Ben Bursasporluyum, ne kadar hizmet etsek azdır. Bizim sevdamız Bursaspor. Buna hastalık mı derler, sevdamı derler bilmiyorum" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...